Appartement te koop

* 475000€

2 slaapkamers 122 vierkante meters

Immoweb code : 20179119
Immoweb code : 20179119
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
122 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Woonproject Ganzenkuil in het centrum van Westmalle, wonen in het park.

Ontdek woonproject Ganzenkuil in het centrum van Westmalle, wonen in het park.
Woonproject Ganzenkuil zal bestaan uit 12 exclusieve appartementen en 10 ruime woningen. Elke woning en elk appartement is zorgvuldig ontworpen met aandacht voor detail en comfort. Met ruime interieurs, hoogwaardige afwerkingen en grote ramen die overvloedig daglicht binnenlaten, wordt u omringd door een sfeer van luxe en welzijn. Of u nu kiest voor een knusse woning met een eigen tuin of een elegante loft met een weids uitzicht, hier vindt u de perfecte woonruimte die naadloos aansluit op uw levensstijl en behoeften. Elke woning en elk appartement heeft een E-peil onder 20, dit dmv zonnepanelen en warmtepompen.

Hoewel u zich midden in de rustige groene omgeving bevindt, bent u slechts enkele stappen verwijderd van het levendige dorpscentrum. Daarnaast biedt de omgeving volop mogelijkheden voor ontspanning en recreatie, met prachtige wandel- en fietsroutes in de nabijgelegen bossen en parken.

Aarzel niet om uw droom waar te maken. Hier kunt u genieten van een perfecte balans tussen comfort en natuur, terwijl u profiteert van de nieuwste duurzame technieken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe u deel kunt uitmaken van deze buitengewone gemeenschap.

Info en verkoop:
De verkoop geschiedt onder BTW op het constr en registratierechten op grondaandeel, onder de voorwaarden van de wet Breyne. Voor meer info of een

Dit pand maakt deel uit van het project Woonproject Ganzenkuil: Appartementen

Neem contact op