Appartement te koop

239000€

2 slaapkamers 88 vierkante meters

Immoweb code : 20035674
Immoweb code : 20035674

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
88 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Instapklaar gelijkvloers appartement (88m²) op toplocatie!

Gelijkvloers appartement (88m²) voorzien van 2 slaapkamers, gemeenschappelijke tuin en garage (mogelijkheid bij aan te kopen t.w.v. € 22.000) gelegen op toplocatie te Lint!

Ligging: Centraal maar tevens rustig gelegen nabij Lint centrum, openbaar vervoer, winkels, scholen, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling: Inkomhal, leefruimte, keuken, masterbedroom, gastenkamer, badkamer, tuin en garage (mogelijkheid bij aan te kopen t.w.v. €22.000).

Beschrijving: U betreedt het appartement via de inkomhal voorzien van vestiairekast. Zo komt u in de zeer lichtrijke leefruimte die toegang biedt tot de quasi-volledig geïnstalleerde keuken. Via de nachthal komt u in het slaapgedeelte van het appartement en is voorzien van een ruime masterbedroom, die toegang biedt tot de buitenruimte, en een ruime gastenkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wasmeubel, toilet en wasplaats met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Het appartement is voorts nog voorzien van een riante gemeenschappelijke tuin en een garage met sectionale poort (mogelijkheid bij aan te kopen t.w.v. €22.000).

Bijzonderheden:
- toplocatie
- instapklaar
- garagebox mogelijks bij aan te kopen t.w.v. €22.000
- gemeenschappelijke tuin

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv
EPC 222 kWh/m²jaar Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op