Appartement te koop

259000€

2 slaapkamers 85 vierkante meters

Immoweb code : 20016888
Immoweb code : 20016888

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
85 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2
Virtueel bezoek

Omschrijving

VERKOCHT door BELLES VASTGOED!

VERKOCHT - Overeenkomst wordt eerstdaags getekend. Interesse in een vrijblijvende waardebepaling en een vlotte verkoop? Contacteer Frederik op het nummer 0468 15 17 75 of mail naar [email protected]. Tot snel!


Dit recent appartement bevindt zich op een toplocatie in centrum Lint, op wandelafstand van de dorpskern. Allerhande winkels, horeca, recreatie, scholen en openbaar vervoer bevinden zich vlakbij. Het is gelegen op de 2e verdieping van een kleinschalig gebouw van 4 wooneenheden.

Met de lift of trap komen we rechtstreeks binnen in de inkomhal van het appartement. De leefruimte heeft grote raampartijen aan zowel de voor- als achtergevel en biedt toegang tot het 1e terras. De geïnstalleerde keuken werd steeds mooi onderhouden en is voorzien van kookplaat met dampkap, oven, koelkast en diepvriezer. Ook is er plek voorzien voor het plaatsen van een vaatwas en microgolf.

Het app telt 2 slaapkamers, beiden zeer lichtrijk en reeds voorzien van lamellen. Ook de kleine slpk biedt toegang naar een 2e terras. Beide terrassen zijn met elkaar verbonden. De badkamer is voorzien van een douche, lavabo en aansluiting voor was- en droogmachine. Ook staat hier de condenserende gasketel. Verderop de nachthal is er een apart toilet.

Ten slotte is er een bijhorende garage met elektrische poort bij aan te kopen met vraagprijs €25.000. Ook is er nog een handige gemeensch. fietsenberging voorhanden.

Neem contact op