Appartement te koop

* 228230€

2 slaapkamers 100 vierkante meters

Immoweb code : 20275739
Immoweb code : 20275739
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
100 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0
Virtueel bezoek

Omschrijving

Honesty presenteert de nieuwe residentie "Clos de l'Amandier", dicht bij het centrum van Libramont.
ADRES: Clos de l'Amandier 13 B, 6800 Libramont

Direct beschikbaar, het gebouw bevindt zich in een open woonwijk, weg van het verkeer, en biedt de bewoners een comfortabele leefomgeving op een steenworp afstand van de stad. Ideaal gelegen nabij het treinstation, winkels, scholen en voorzieningen van Libramont, is de residentie dicht bij alles. Snelle toegang tot de belangrijkste verkeersaders van de regio maakt de locatie zeer toegankelijk. Elke woning heeft een PEB A-energieniveau en voldoet aan de strengste energienormen. Dit project garandeert een ongeëvenaard wooncomfort dankzij de nieuwste technologische innovaties, waar energiebesparing, comfort en ruimte perfect samengaan in deze luxueuze, goed doordachte en praktische appartementen. Een schitterende kans die u niet mag missen.

De residentie biedt 12 tweeslaapkamerappartementen, waarvan één met dressing, een wasruimte, een ruime en lichte woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, een douchekamer met of zonder bad, een apart toilet en een groot terras om van buiten te genieten. Voor elk appartement wordt ook een kelder aangeboden. Garages of buitenparkeerplaatsen zorgen voor veilige toegang voor uw voertuig.

Verkoop onder btw-regime.
Zoekt u een uitzonderlijk appartement, dicht bij alles? Voor meer informatie en om een afspraak te maken, bel 061/29.24.14 of bezoek onze website www.honesty.be.

Heeft u een schatting van

Dit pand maakt deel uit van het project Résidence Clos de l'Amandier

Neem contact op