Appartement te koop

275000€

3 slaapkamers 121 vierkante meters

Immoweb code : 20054584
Immoweb code : 20054584

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
121 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Prachtig appartement met 3 slaapkamers in Libramont

Honesty biedt u een prachtig appartement met 3 slaapkamers op de eerste verdieping in het centrum van Libramont.
Deze uitzonderlijke woning bevindt zich in een residentie op mensenmaat, bestaande uit slechts twee appartementen en een commerciële benedenverdieping, en biedt een rustige en exclusieve woonomgeving.
Het appartement onderscheidt zich door de keuze van kwaliteitsmaterialen die het een eersteklas afwerking geven. De uitstekend uitgeruste keuken is van uitzonderlijke kwaliteit en zal liefhebbers van lekker eten en gezelligheid verrukken.
Er zijn drie ruime, lichte slaapkamers en twee moderne badkamers, die al het comfort bieden dat u nodig hebt voor een aangenaam leven. U zult ook het prachtige terras van meer dan 40 m² waarderen, ideaal om van het mooie weer te genieten en te ontspannen in de buitenlucht.
Deze flat ligt dicht bij alle voorzieningen en is ideaal gelegen in de buurt van het ziekenhuis van Libramont en het treinstation, waardoor het gemakkelijk is om u te verplaatsen en aan uw dagelijkse behoeften te voldoen. Het heeft ook een praktische kelder voor extra opslag en een carport voor uw auto.
De woning heeft geen lift.
Mis deze unieke kans niet om te wonen in een omgeving die comfort en moderniteit combineert.
Neem voor meer informatie of een bezichtiging vandaag nog contact met ons op door Honesty te bellen op 061/29.24.14.

Neem contact op