Appartement te koop

* 361000€

2 slaapkamers 107 vierkante meters

Immoweb code : 20124923
Immoweb code : 20124923
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
107 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

APPARTEMENT 13 (GELEGEN OP DE TWEEDE VERDIEPING) - 107M2 ...

Welkom in Residentie UNIQUE in Lanaken.

Hier stellen we U vandaag graag één van de laatste 2 slaapkamer appartementen voor, die op basis van de lastenboeken nog volledig naar eigen smaak en keuze kunnen worden afgewerkt. Heeft U altijd al gedroomd om op een centrale locatie in het centrum van Lanaken te wonen? Dan is vandaag misschien de uitgelezen mogelijkheid. Voor rechthebbenden kan het grootste deel van dit project zelfs nog ALTIJD gekocht worden onder het stelsel van 6% BTW! 

Bekijkt U dit pand via een aanverwante website, neem dan zeker een kijkje via onderstaande link: 
" Lanaken, Appartement - APPARTEMENT 13 (GELEGEN OP DE TWEEDE VERDIEPING) - 107M2 WOONOPPERVLAKTE - 13M2 TERRAS - MOGELIJKHEID TOT AANKOOP ONDER HET 6% BTW-STELSEL! - Som Vastgoed" 

Mogelijkheid tot aankoop onder het 6% BTW-stelsel (in geval U voldoet aan de voorwaarden)! - Appartement 13 (met 107m2 woonoppervlakte en een privatief terras van 13m2), volledig naar eigen smaak af te werken volgens lastenboeken en begeleiding interieurarchitect  - Parkeerplaats bij aan te kopen. 

Residentie Unique biedt plaats aan 19 exclusieve appartementen, 6 luxueuze penthouses en 4 handelspanden te midden van het levendige stadscentrum van Lanaken. Met veel aandacht voor architectuur en royale open ruimtes, zal er een aan ruimte geen gebrek zijn. Met haar centrale ligging biedt Residentie Unique voor het beste van twee werelden. H...
Renovatieplicht: NOT_APPLICABLE

Neem contact op