Appartement te koop

299000€

1 slaapkamer 65 vierkante meters

Immoweb code : 20154037
Immoweb code : 20154037

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
65 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Serviceflat met loft-allure in Rupelmonde

Op zoek naar een appartement met een veelheid van beschikbare diensten? Dan is dit gelijkvloers appartement met terras een unieke kans.

Op wandelafstand van Rupelmonde centrum met haar wekelijkse markt en tal van horecagelegenheden, met openbaar vervoer vlak aan de deur en met een inhuizige dokterspraktijk, kiné , tandarts en in de buurt banken, scholen en een belangrijke invalsweg.

Het mooie appartement met haar hoge plafonds zorgen voor een luxueuze uitstraling. De strakke en stijlvolle open keuken (15 m²) vormt een geheel met de living (26m²) en geeft toegang tot het terras (17m²). Aan de living is een gastentoilet (3m²) met handenwasser, annex technische ruimte. Aan de andere kantvinden we de slaapkamer (13m²) met ingemaakte kasten en naastliggend badkamer (8m²) met toilet, lavabo en douche en met mogelijkheid tot aansluiting van wasmachine/droogkast. De parkeerplaats aan de achterkant is in de prijs begrepen. De fietsenstalling is gemeenschappelijk.

Een aantal kosten zijn begrepen in de totaalprijs van de woonassistentie en er zijn desgewenst een pak bijkomende diensten verkrijgbaar. Dit kan verder met de koopassistent besproken worden

Dit perfect onderhouden appartement van amper 5 jaar oud is vanaf heden beschikbaar voor bezoek. Bel snel voor een afspraak.

Neem contact op