Appartement te koop

349500€

3 slaapkamers 165 vierkante meters

Immoweb code : 20039263
Immoweb code : 20039263

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
165 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Ruim duplex appartement met prachtige tuin

Ruim duplex appartement met prachtige tuin

Welkom in dit eigentijdse 3-slaapkamerappartement, gebouwd in 1979 en gelegen in de bruisende dorpskern van Kruibeke.
Een grondige renovatie met herindeling zorgt dan ook voor een uitmuntende score met EPC label B. De prachtige ruime tuin maakt deze eigendom zeer uniek en een echte verborgen parel.

Het appartement ligt op de eerste en tweede verdieping en is te bereiken via trap.
Via de inkomhal met apart toilet kom je uit in de lichtrijke leefruimte. De open keuken is voorzien van moderne apparatuur en strakke, eigentijdse kasten. Aangrenzend vinden we de berging terug met ruimte voor wasmachine en droogkast. Een zonnig gelegen terras, langs de achterzijde, geeft zicht op degezellige groene tuin. Verder beschikt het appartement op de 2de verdieping over een toilet, drie slaapkamers en badkamer met inloopdouche.
Betreffende bergruimte, is er een handige kelderverdieping voorzien. Geen zorgen voor een parkeerplek, deze kan u zeer gemakkelijk in de buurt vinden.

Dit duplex appartement is ideaal gelegen in de dorpskern van Kruibeke, waardoor alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand bereikbaar zijn. Winkels, restaurants, openbaar vervoer, scholen en recreatieve faciliteiten bevinden zich in de directe omgeving, De ligging is dan ook bijzonder gemakkelijk en aangenaam voor zowel jong en oud.

Laat u aangenaam verrassen door deze eigendom met al z'n troeven en plan snel uw bezoek in!
voor meer

Neem contact op