Appartement te koop

* 360000€

3 slaapkamers 127 vierkante meters

Immoweb code : 20203612
Immoweb code : 20203612
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
127 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloers appartement met terras vlakbij centrum.

Gelijkvloers nieuwbouwappartement met 3 slaapkamers, ruim terras, 2 autostaanplaatsen en kelderberging op goede locatie nabij het centrum in Kortessem.
Residentie Belle Vue is een kleinschalig nieuwbouwproject van 8 appartementen, verdeeld over twee blokken met ondergrondse parking vlakbij het centrum van Kortessem. Appartement 0.3 bevindt zich in blok B (reeds 50% verkocht!) en heeft een bewoonbare oppervlakte van 127,10m² . De indeling is als volgt: inkomhal, gastentoilet met handenwasser, technische berging/wasplaats, open en lichtrijke leefruimte met zithoek, eetplaats en keuken.Vanuit de leefruimte heb je toegang tot het terras van 22,6m² met ideale zuid-oostelijke oriëntatie dat vervolgens toegang geeft tot een mooie gemeenschappelijke weidetuin. Verder vinden we hier een nachthal, 3 ruime slaapkamers en badkamer met inloopdouche, dubbel lavabomeubel en toilet.
Bij het appartement hoort een bovengrondse autostaanplaats , alsook een ondergrondse autostaanplaats en privatieve kelderberging (verplicht bij aan te kopen voor 27.000euro excl. kosten). Het project kent een centrale ligging vlakbij het centrum van Kortessem met winkels, horeca, scholen, openbaar vervoer, ...

Neem contact op