Appartement te koop

245000€

1 slaapkamer 78 vierkante meters

Immoweb code : 20243238
Immoweb code : 20243238

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
78 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Charmante serviceflat in het groen!

Deze recent gerenoveerde serviceflat ligt op de 4e verdieping van Residentie Eglantier te Kontich centrum, omringd door prachtige natuur. De residentie voorziet in (optionele) kwalitatieve dienstverlening. Ideaal voor het zelfstandig wonen en waar huisdieren en eigen meubels zijn toegestaan. De serviceflat is een uitstekende investering met gegarandeerd rendement (momenteel verhuurd), een uitgelezen kans met de mogelijkheid om op termijn zelf in te stappen.

Optionele dienstverlening:
Verpleging - Kinesist - Apotheek - Kapper - Schoonheidssalon - Restaurant - Persoonlijk alarm - Ontbijt en diner - Bakker - Receptie - Feesten - Drankbedeling - Terras met bar - Schoonmaak- & klusjesdienst - Wasserij & droogkuis - Boodschappen - Activiteiten - Vuildienst - ...

Indeling:
De inkomhal is voorzien van een doorgeefluik, parlofoon en ruimte voor uw vestiaire. De slaapkamer staat in verbinding met de badkamer en leefruimte. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, lavabo, toilet en handdoek-radiator. De riante leefruimte met bureel geniet veel natuurlijk licht, het bureel kan ook omgetoverd tot 2e slaapkamer. De keuken omvat een keramisch vuur, dampkap, koelkast met vriesvak en lavabo. Het W-geörienteerd terras leent zich perfect om te tafelen, te aperitieven en tot rust te komen. De kelder is inbegrepen. Een staanplaats kan gehuurd/aangekocht worden.

EPC B - EK conform - Asbestveilig - Toplocatie - HR beglazing KIJK VOOR MEER INFO & FOTO'S op: ww

Neem contact op