Appartement te koop

265000€

1 slaapkamer 67 vierkante meters

Immoweb code : 20187363
Immoweb code : 20187363

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
67 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

MODERN GERENOVEERD EN ENERGIEZUINIG APPARTEMENT

5 gloednieuwe en energiezuinige appartementen op wandelafstand van centrum Kontich en nabij belangrijkste invalswegen (E19). Vooraan het gebouw is er een parking, elektrische oplaadplaatsen en een overdekte fietsenstalling. 

Deze appartementen zijn op hoog kwalitatief niveau gerenoveerd met oog voor duurzame materialen en de nieuwste technieken. Allen worden verwarmd met een warmtepomp en zijn voorzien van zonnepanelen op het dak. Dit zorgt voor een uiterst schitterende A-score en biedt u als eigenaar alle rust.

INDELING
Dit 1 slaapkamer appartement bevindt zich op de 2e verdieping . We betreden dit moderne en licht appartement rechtstreeks in de ruime leefruimte (31m²), op keramische parket. Er is een aparte gastentoilet aanwezig.
Aansluitend vinden we de open keuken (8m²) die volledig uitgerust is met vaatwasmachine, inductie kookplaat, ingebouwde ijskast met diepvries, combi micro-oven, spoelbak, composieten werkblad. Het appartement geniet heel wat natuurlijke lichtinval.

Het appartement omvat 1 ruime slaapkamer (17m²) met een ensuite badkamer. De badkamer (6m²) is uitgerust met een lavabo + meubel, spiegelkast, sierradiator, inloopdouche.

BIJZONDERE ASPECTEN
Er wordt verwarmd dmv vloerverwarming op een warmtepomp. Het appartement heeft een eigen zonnepaneelinstallatie, goed voor 3.320 Wp.
Aluminium schrijnwerk met triple beglazing. 
Individuele meters voor de nutsvoorzieningen. 
Geen vaste kosten in de VME.
De eerste 5 jaar dient u geen onroerende voorheffing te be

Neem contact op