Appartement te koop

865000€

3 slaapkamers 132 vierkante meters

Immoweb code : 11443017
Immoweb code : 11443017

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
132 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Koksijde-Zeedijk - Prachtig gerenoveerd appart...

Koksijde-Zeedijk, Residentie Valparaiso, prachtig gerenoveerd appartement met 3 slaapkamers, 2de verdieping met prachtig zicht op zee, duinen en strand. Heel rustig gelegen aan het einde van de dijk.

Het zeer ruime appartement (132m²) bestaande uit: ruime inkomhall met vestiaire en gastentoilet, aangename woonkamer met zit- en eethoek en prachtig zee - en duinenzicht (9 meter gevelbreedte)! Open keuken voorzien van alle toestellen (Siemens) met keukeneiland, master bedroom met eigen badkamer voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel in meubel, tweede slaapkamer met toegang tot het achterliggende terras, badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel in meubel, derde slaapkamer/bureau/dressing en afzonderlijke berging met aansluiting wasmachine en droogkast.
Een gemeenschappelijke fietsenstalling in de residentie en een private kelder is inclusief. Recent werden de liften vernieuwd en het dak is geïsoleerd.

Het appartement is kwalitatief en tot in de kleinste details afgewerkt, inclusief schilderwerk en aangepaste verlichting.

Het appartement werd recent volledig gerenoveerd en is in perfecte staat. Uitzonderlijk aanbod op top ligging.

Mogelijkheid tot aankoop van een garage in de buurt.

Informatieplicht: woongebied, vergunning beschikbaar, geen dagvaarding uitgebracht, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning.

Renovatieplicht: nee

Neem contact op