Appartement te koop

* 1460000€

3 slaapkamers 146 vierkante meters

Immoweb code : 20160618
Immoweb code : 20160618
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
146 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Luxe 3-Slaapkamer Appartement op de Tweede Verdieping - M...

Gelegen in het exclusieve Mayfair nieuwbouwproject, ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau Caan, biedt dit appartement op de tweede verdieping een perfect samenspel van modern design, ruimte en luxe. Dit elegante appartement bevindt zich aan de Paul Parmentierlaan 226 in Knokke, een centrale locatie op wandelafstand van zowel het strand als de meest verfijnde winkels en restaurants.

Het appartement beschikt over drie ruime slaapkamers die elk zijn afgewerkt met oog voor detail en luxe. De moderne open keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige materialen en inbouwapparatuur, wat het de ideale plek maakt voor culinaire liefhebbers die houden van een open leefomgeving.

De royale leefruimte wordt versterkt door de bijna 10 meter brede woonkamer, die zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht en een uitzonderlijk gevoel van ruimte. De combinatie van grote ramen, luxueuze afwerking en zorgvuldig geselecteerde materialen maakt dit appartement een toonbeeld van verfijnde woonkwaliteit.

Belangrijkste kenmerken:

3 slaapkamers met hoogwaardige afwerking en veel natuurlijk licht
Moderne open keuken met luxe apparatuur
Ruime en lichte woonkamer met bijna 10 meter breedte
Badkamer(s) met moderne en luxueuze afwerking
Private berging en fietsenstalling in het gebouw
Mogelijkheid tot aankoop van een garageplaats


Daarnaast is het appartement quasi energie-neutraal dankzij individuele verwarmingssystemen met geothermische warmtepompe...
Renovatieplicht: onbekend

Dit pand maakt deel uit van het project

Neem contact op