Appartement te koop

* 575000€

1 slaapkamer 59 vierkante meters

Immoweb code : 20160617
Immoweb code : 20160617
*exclusief belastingen

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
59 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Exclusief 1-Slaapkamer Appartement op de Vierde Verdiepin...

Dit stijlvolle appartement op de vierde verdieping van het luxueuze Mayfair nieuwbouwproject, ontworpen door het vooraanstaande architectenbureau Caan, biedt een combinatie van moderne architectuur en hoogwaardige afwerking. Gelegen aan de prestigieuze Paul Parmentierlaan 226 in Knokke, bevindt u zich op een toplocatie, op korte afstand van het strand, chique winkels en uitstekende restaurants.

Het appartement beschikt over één ruime slaapkamer, perfect afgewerkt met luxueuze materialen en voorzien van veel natuurlijk licht. De moderne open keuken, uitgerust met hoogwaardige apparatuur, biedt een functionele en stijlvolle ruimte voor wie houdt van koken en dineren in een eigentijdse omgeving.

De leefruimte, ontworpen met oog voor detail, sluit perfect aan bij de rest van het appartement en zorgt voor een comfortabele woonbeleving. De brede ramen zorgen voor veel lichtinval en een ruimtelijk gevoel, terwijl de luxe afwerking bijdraagt aan een elegante uitstraling.

Belangrijkste kenmerken:

1 ruime slaapkamer met verfijnde afwerking
Moderne open keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur
Lichte en comfortabele leefruimte
Badkamer met moderne en luxueuze afwerking
Private berging en fietsenstalling in het gebouw
Luxe afwerking naar wens, met oog voor detail
Mogelijkheid tot aankoop van een garageplaats


Daarnaast is het appartement quasi energie-neutraal dankzij individuele verwarmingssystemen met geothermische warmtepompen, aangesloten op ...
Renovatieplicht: onbekend

Dit pand maakt deel uit van het project

Neem contact op