Appartement te koop

* 875000€

2 slaapkamers 97 vierkante meters

Immoweb code : 20263863
Immoweb code : 20263863
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
97 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 19/10/2024
Verdieping : 9

Omschrijving

Luxueus appartement met panoramisch uitzicht in "The Tower"

Luxueus appartement met panoramisch uitzicht in "The Tower", dè eyecatcher van Lake District Knokke...

Ontdek dit exclusieve 2-slaapkamer appartement in de iconische "The Tower" van Knokke-Heist, gelegen in de prestigieuze buurt Duinenwater. Hier ervaart u wonen op het hoogste niveau, letterlijk en figuurlijk.

Dit prachtige appartement biedt u niet alleen een stijlvolle en comfortabele leefruimte, maar ook een werkelijk adembenemend terras. Het ruime terras strekt zich uit over de volledige breedte van het appartement en biedt een ongeëvenaard panoramisch uitzicht over de skyline van Knokke-Heist.
Binnenin wordt u verwelkomd door een open en lichtrijke woonruimte met een moderne afwerking en hoogwaardige materialen. De keuken is volledig uitgerust en biedt alles wat u nodig heeft voor een ultieme kookervaring. Berging. De twee slaapkamers bieden beide toegang tot het terras en zijn voorzien van grote ramen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten. Elke kamer beschikt over een eigen douchekamer. Privé kelder en fietsenberging. Mogelijkheid tot het aankopen van een garagebox in de residentie!

Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van een stukje paradijs in Knokke-Heist. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en laat u betoveren door het spectaculaire uitzicht en het ongeëvenaarde comfort dat dit appartement u te bieden heeft.

Neem contact op