Appartement te koop

2975000€

3 slaapkamers 128 vierkante meters

Immoweb code : 20228292
Immoweb code : 20228292

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
128 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Hoekappartement nabij strand en Kustlaan, met luxe afwerking

Hoogwaardig hoekappartement in het prestigieuze domein Tennis Gardens, ideaal gelegen nabij het strand en de zee, omringd door een prachtig privépark van circa 5 hectare.

Bij binnenkomst treft u een ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet. De lichtrijke woonkamer biedt directe toegang tot een ruim westgericht terras met panoramisch uitzicht over het domein, perfect om te genieten van de zon. De volledig uitgeruste keuken met hoogwaardige Miele-apparatuur is ideaal voor culinaire liefhebbers.

De hoofdslaapkamer heeft een aansluitende dressing en badkamer met douche, lavabo en toilet, en biedt toegang tot het zonnige terras. De tweede ruime slaapkamer heeft een eigen douchekamer en toegang tot het achterliggende terras, terwijl de derde slaapkamer ook voorzien is van een eigen douchekamer. Alle slaapkamers hebben ingemaakte kasten voor voldoende opbergruimte.

Er is een mogelijkheid tot aankoop van een dubbele garagebox met ruime berging. Daarnaast is er een gemeenschappelijke fietsenberging, en een binnenzwembad exclusief voor bewoners, wat bijdraagt aan een ontspannen woonervaring. Een conciërge zorgt voor extra comfort en veiligheid.

EPC: 219 kwh/(m²jaar) UC: 202208110002654129-RES-1

Neem contact op