Appartement te koop

1235000€

3 slaapkamers 116 vierkante meters

Immoweb code : 20153736
Immoweb code : 20153736

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
116 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 07/09/2024
Verdieping : 3

Omschrijving

Stijlvol appartement (116 m²) met hoogwaardige afwerking...

Stijlvol en hedendaags ingericht 3-slaapkamerappartement (116 m²) met hoogwaardige afwerking, ideaal gelegen tussen de Dumortierlaan en de Zoutelaan...

Indeling: Ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet. De indrukwekkende leefruimte straalt luxe en gezelligheid uit, met een prachtige gashaard, maatwerkkasten en een ingebouwd home-cinemasysteem. De sfeervolle woonkamer loopt naadloos over in een overdekt terras, perfect om te genieten van elk seizoen. De volledig uitgeruste open keuken is voorzien van hoogwaardige toestellen. Daarnaast is er een aparte berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Alle drie de ruime slaapkamers komen uit op een zonnig terras aan de achterzijde, waar u in alle rust kunt ontspannen. De master bedroom beschikt over een dressing en een luxueuze badkamer met dubbele wastafel, ligbad en toilet. Daarnaast is er een aparte douchekamer met een stijlvolle wastafel en ruime inloopdouche.

Extra's: Privatieve kelder, gemeenschappelijke fietsenberging en de mogelijkheid om een dubbele garage in het gebouw aan te kopen. Een uniek appartement dat luxe en comfort combineert op een toplocatie!

Neem contact op