Appartement te koop

230000€

1 slaapkamer 39 vierkante meters

Immoweb code : 11445819
Immoweb code : 11445819

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
39 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Vakantie/investeringsappartement met prachtig zicht op me...

Dit appartement beschikt over een ruim, zonnig terras met een schitterend uitzicht op het meer van Heist. De lichte woonkamer met open keuken creëert een aangename en open sfeer in het gehele appartement. Daarnaast biedt het appartement een afgesloten slaapkamer met een aangrenzende badkamer.

"Laguna Beach" is een exclusief privédomein, strategisch gelegen tussen Knokke en Heist, aan het meer van Heist. Het bevindt zich op wandelafstand van de Zeedijk en het Directeur-Generaal Willemspark (het bosje van Heist), wat een unieke combinatie van strand, natuur en recreatie biedt. Het domein is rijk aan faciliteiten, waaronder een privéstrand, een privézwembad en een kinderbadje. Daarnaast zijn er uitgebreide sportmogelijkheden zoals outdoor volleybal, basketbal, petanquevelden en een indoorruimte voor tafeltennis. Dit alles maakt het de perfecte plek om te genieten van een vakantiegevoel het hele jaar door.

De aantrekkelijke ligging en uitgebreide voorzieningen maken dit appartement aantrekkelijk voor zowel vakantiegangers als langdurige huurders. Bovendien is er in de residentie een syndicus ter plaatse, wat bijdraagt aan het onderhoud en de algemene organisatie van het gehele complex.

Renovatieplicht: nee

Neem contact op