Appartement te koop

389000€

3 slaapkamers 156 vierkante meters

Immoweb code : 20144234
Immoweb code : 20144234

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
156 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0
Virtueel bezoek

Omschrijving

Ruim duplex app met 3 SLPK in het centrum van Keerbergen.

Ruim (156m²) appartement in goede staat met drie slaapkamers op een uitstekende locatie in de dorpskern van Keerbergen.
Dit instapklaar duplex appartement werd gebouwd in 2014 en is gelegen in een kleinschalig gebouw pal in het centrum van Keerbergen wat maakt dat winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik zijn.

INDELING:
Omvattende op de 1ste V: inkomhal, een lichtvolle leefruimte met toegang naar gezellig overdekt terras, een afzonderlijk toilet, een ruime eetkamer met open keuken met aanpalend een berging/wasplaats en een traphal naar de 2de V.
Op de 2de V: 2 ruime slaapkamers, een hobbykamer (ook te gebruiken als 3de slaapkamer en/of bureel, een ruime badkamer (volledig betegeld) met ligbad, douche en toilet. Tevens is er ook nog een ruime bergzolder, te bereiken via vliziotrap (ideaal als extra bergruimte) en achteraan het appartementsgebouw een autostaanplaats inbegrepen.

Bouwjaar 2014 - EPC 136 Kwh/m² - energielabel B

Voor een volledige indeling van dit pand verwijzen wij u graag door naar onze interactieve grondplannen op onze website: www.deboerenpartners.be
Benieuwd welke mogelijkheden dit pand te bieden heeft? Contacteer ons dan snel voor meer info of een bezichtiging via [email protected] of tel. 016/415151.

Neem contact op