Appartement te koop

620000€

4 slaapkamers 124 vierkante meters

Immoweb code : 20118345
Immoweb code : 20118345

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
124 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Altro Vastgoed verkoopt 
Deze unieke hoeve biedt een perfecte combinatie van wooncomfort en zakelijke mogelijkheden. Deze eigendom, omgeven door een binnenplaats van 1283m² en buitenplaats waar uw paarden vrij kunnen lopen en trainen, is de ideale plek voor paardenliefhebbers die dromen van een eigen hoeve.
De hoeve beschikt over een ruime privéwoning verdeeld over twee verdiepingen. Op het gelijkvloers vindt u een moderne keuken, een praktische berging, een sfeervolle leefruimte, een wasruimte, en directe toegang tot het gezellige restaurant dat deel uitmaakt van de hoeve. Deze indeling combineert comfort en functionaliteit, perfect voor wie een actief leven op de hoeve wil leiden.
De centrale binnenplaats biedt een veilige en ruime omgeving voor uw paarden om te bewegen en te trainen. De infrastructuur is zorgvuldig ontworpen en geschikt voor zowel beginnende als gevorderde ruiters.
Het café en restaurant, gelegen binnen de hoeve, bieden een warme en gastvrije sfeer voor bezoekers en bewoners. Dit is de ideale gelegenheid om een eigen horecazaak te runnen, met het unieke voordeel van een directe verbinding met uw woon- en werkruimte.
Kortom, deze eigendom in Varsenare biedt een unieke kans om te wonen, werken, en genieten van het buitenleven, allemaal op één locatie. Een droomplek voor elke paardenliefhebber!
Mis deze kans niet en contacteer vastgoedmakelaar Wim Gevaert op het nummer 04737040

Neem contact op