Appartement te koop

295000€

2 slaapkamers 92 vierkante meters

Immoweb code : 20252868
Immoweb code : 20252868

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
92 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Franklin Roosevelt – Appartement 2 slaapkamers + parking

ERA CHATELAIN biedt u dit appartement in zeer goede staat aan binnen de serviceflat van hoge kwaliteit "Parc d’Italie", ideaal gelegen in een bevoorrecht gebied, dicht bij de voorzieningen van de stad en op een steenworp afstand van de avenue Bois de la Cambre en het Square du Vieux Tilleul in Ixelles, met een oppervlakte van 92 m² (bruto PEB).

Gelegen op de eerste verdieping, bestaat het als volgt: een ruime woonkamer die uitkomt op een groot terras, gericht op het zuiden, een keuken, 2 slaapkamers, een douchekamer en een aparte toiletruimte.

Gelegen in een boomrijk en groen park, biedt de residentie een kwaliteitsservice met ontvangst en hulp, 7 dagen per week en 24 uur per dag, permanente bewaking, restaurantservice, schoonmaakservice, en talrijke activiteiten en animaties, alles om een familiale, aangename en veilige leefomgeving te bieden.

Verplichting om de parkeerplaats te kopen voor de prijs van 25.000 €.

Technische elementen: dubbel glas in hout, elektriciteit conform de normen, PEB D, airconditioning, elektrische rolluiken, parket, zeer goed verhuurrendement mogelijk.

Onze GARANTIE CONFORT ERA garandeert al uw vaste installaties voor een zorgeloze aankoop.
Informatie en bezoeken: +32 2 535 98 98. Ontdek al onze te koop aangeboden eigendommen in Ixelles exclusief op era.be/chatelain.

Neem contact op