Appartement te koop

* 275000€

2 slaapkamers 99 vierkante meters

Immoweb code : 11480630
Immoweb code : 11480630
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
99 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Residentie Helix - betaalbaar wonen i/h centrum - vanaf € 1

In het hart van de gemeente en op wandelafstand van de markt, vindt u het moderne en zeer betaalbare nieuwbouwproject 'Residentie Helix'. Hier komen gezellige & duurzame appartementen met oog voor groen én voldoende parkeergelegenheid. Betaalbaar wonen zonder zorgen. Status: afbraak vorig gebouw afgerond. Informeer naar de startvoorwaarden!

Dit 2slpk-appartement van 99,77m² is gelegen op de 1ste verdieping en heeft een terras aan voor- en achterzijde! Indeling: inkomhal - slpk 1 - slpk 2 - toilet - badkamer met inloopdouche - terras 1 - berging met wasplaats - ruime en lichtrijke leefruimte met open keuken - terras 2!

De residentie bestaat uit 11 hoogwaardig afgewerkte appartementen en 1 handelsruimte (casco), met een moderne architectuur naar ontwerp van het gerenommeerde architectenbureau Berkein. Er is veel aandacht besteed aan het energetische en duurzame aspect dankzij de vloerverwarming, zonnepanelen, totaalisolatie, ALU ramen etc. Dit om uw verbruik te beperken en uw comfort zo hoog mogelijk te houden. Bovendien kan u in beginfase zelf bepaalde keuzes in afwerking maken!

Achteraan de residentie bevinden zich de parkeerplaatsen en garageboxen met bergingen.

Informeer nu naar de startvoorwaarden!
Vrijblijvende info & contact: [email protected] | 0472815116

Dit pand maakt deel uit van het project Residentie Helix

Neem contact op