Appartement te koop

235000€

3 slaapkamers 110 vierkante meters

Immoweb code : 20011207
Immoweb code : 20011207

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
110 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Instapklaar appartement met twee slaapkamer, zonnig terras …

In de Veemarkt op wandelafstand van de Grote Markt vinden we dit instapklaar appartement terug. We bevinden ons op minder dan 500m van de Grote Markt, zo zijn scholen, openbaar vervoer, winkels en zoveel meer binnen handbereik.

De indeling van het appartement is als volgt. Via de inkomhal komen we verder in de ruime open leefruimte met open keuken. Beide ruimtes kunnen van heel wat licht genieten dankzij de grote raampartijen. Aansluitend aan de keuken treffen we nog een bergruimte.

Terug in de hal kunnen we verder naar twee ruime slaapkamers met aansluitend een volledig ingerichte badkamer met lavabomeubel, douche en bad. In de leefruimte is er ook een mogelijkheid om een derde slaapkamer of bureaukamer te creëren.

Het appartement is een mix van modern en praktisch design, zo zijn er onder meer ook in verschillende ruimtes maatkasten, conforme elektrische keuring, zuidgericht terras met zonneluifel, gunstig EPC, kwalitatieve materialen en zoveel meer. Bij het appartement is er ook een mogelijkheid om een garage bij te kopen.

Ben je op zoek naar een instapklaar appartement met zonnig terras in het centrum van Ieper? Dan is dit je kans! Leg vandaag nog je bezoek vast en ontdek meer troeven ter plaatse!

Troeven
* Instapklaar appartement
* Gunstig EPC
* Zonnig terras met zonneluifel
* OPTIONEEL: garage
* lift


1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: Inventaris van archeologische zones
4) Renovatie…

Neem contact op