Appartement te koop

215000€

2 slaapkamers 75 vierkante meters

Immoweb code : 20159029
Immoweb code : 20159029

Overzicht

2 slaapkamers
75 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Appartement

Nieuw appartement met 2 slaapkamers in Soignies, inclusief kelder.
Tegen het einde van volgend jaar zal Résidence du Moulin de Beaurepaire appartementen bouwen met hoogwaardige afwerkingen en materialen in een voormalige molen met een rijke geschiedenis.
Terwijl de charme van het gebouw behouden blijft, zullen de woningen comfort en moderniteit combineren, met een prachtig uitzicht over het achterliggende platteland.
Dit unieke project ligt dicht bij het centrum van Soignies en Enghien en biedt appartementen met 2 slaapkamers en terrassen. De vermelde prijs is inclusief een kelder.
Technisch gezien zijn de appartementen uitgerust met een hoogrendementsketel op gas van Vaillant met warmwaterproductie, ramen met driedubbele beglazing van Belgische makelij (zwart), ventilatiesysteem met dubbele doorstroming,...
Verkoop onderworpen aan btw.
KANS OM TE GENIETEN VAN HET VERLAAGDE BTW-tarief van 6% (onder voorwaarden) Meer informatie? Wil je het bezichtigen?

Neem contact op met het agentschap op 02/390.00.00 of [email protected] *De afmetingen worden louter ter informatie gegeven en de beschrijving is op geen enkele wijze contractueel* Financiële gegevens: Eigendom onderworpen aan BTW . Uitzicht: Vrij . Diensten: Station: 5000 m, School: 4500 m, Winkels, Winkelcentrum: 8000 m, Snelweg A8. Vloeren: Tegels . Ramen: Aluminium : Aluminium . Diverse apparatuur: VMC, Lift . Uitrusting van Cu

Neem contact op