Appartement te koop

499000€

2 slaapkamers 141 vierkante meters

Immoweb code : 20151604
Immoweb code : 20151604

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
141 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Exclusief penthouse met 2 (3) slaapkamers en riant terras

Exclusief penthouse met riant terras en groen uitzicht in Hoeselt centrum. 

Dit klassevol penthouse bevindt zich in Residentie "Het Gruunhof" .
Het beschikt over maar liefst een bewoonbare opp. van  141 m²  en is enorm lichtrijk door de vele raampartijen. Het penthouse is voorzien van diverse technische snufjes waardoor comfort en luxe gegarandeerd zijn. De residentie omarmt een sfeervolle gemeenschappelijke binnentuin en biedt verschillende plaatsen voor het opbergen van fietsen.
Vlakbij vinden we diverse winkels, scholen, eetgelegenheden en het openbaar vervoer.

INDELING
Derde verdieping (trap of lift)
De inkomhal verleent toegang tot het apart toilet en de lichtrijke woonkamer met open keuken en eiland. Deze is van alle comfort voorzien nl. een inductiekookplaat met geïntegreerde dampkap, twee combi ovens, een grote koelkast, een grote diepvries, vaatwasser, etc. Via de schuiframen bereik je het riant terras nl. 157,28 m²  (noord tot zuid) met een prachtig groen uitzicht.
De nachthal geeft toegang tot de technische ruimte, slaapkamer 1 en badkamer 1, die is voorzien van een dubbele lavabo, een inloopdouche en een toilet. Achteraan bevindt zich slaapkamer 2 , die eenvoudig op te splitsen is naar een derde slaapkamer. Deze beschikt over een dressing en badkamer 2 met ligbad en enkele lavabo. 

Kelder
Autostaanplaats en een berging van 10 m².

PLUSPUNTEN

E-peil 25
Elektrische

Neem contact op