Appartement te koop

345000€

2 slaapkamers

Immoweb code : 11473536
Immoweb code : 11473536

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
Verdieping : 0

Omschrijving

Te renoveren appartementsgebouw bestaande uit drie appartem

Dit te renoveren appartementsgebouw is gelegen langs de Stationsstraat ter hoogte van nummer 41, op een perceel van 1a10ca.
Op een vijfhonderdtal meter treft men het gezellige centrum van deze aantrekkelijke bloeiende gemeente, die de laatste jaren merkbaar inzet op ontwikkeling. Rond het gemoedelijke dorpsplein vindt men alles wat men dagelijks nodig heeft zoals de apotheker, bakkers, een kwaliteitsslager, eetzaakjes, buurtwinkels,.. Enkele supermarkten liggen vlakbij. De autosnelweg vindt men op een goeie kilometer en steden zoals Bilzen en Tongeren bereikt men al na een tiental minuutjes rijden.

Het appartementsgebouw dateert van 1977 en omvat naast de gemeenschappelijke delen vergunde appartementen op verdieping 1, 2 en 3, allen met een zelfde indeling en een bewoonbare oppervlakte van 89 m² (bron: EPC). Bijkomend treft men op de vierde verdieping nog een vergunde studio, met een bewoonbare oppervlakte van 47 m² (bron: EPC.) Alle appartementen, inclusief de studio op de hoogste verdieping zijn opgenomen in het vergunningenregister.

Tot voor kort werden deze appartementen verhuurd. De huurovereenkomsten zijn inmiddels allen beëindigd, zodat de koper onmiddellijk zal kunnen starten met de renovatiewerken. Iedere eenheid heeft individuele tellers water gas en elektriciteit, elk appartement wordt verwarmd met zijn eigen gaswandketel.

Het gebouw is ingedeeld als volgt:

- Gemeenschappelijke delen:
Gelijkvloerse verdieping met inkom, trap en lift, met achterliggend nog e

Neem contact op