Appartement te koop

495000€

2 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 20226618
Immoweb code : 20226618

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Instapklaar triplex appartement met terras in Schulen.

Open Huizen Dag zaterdag 12/10 - inschrijven via [email protected]
Instapklaar triplex appartement met 2 slaapkamers en ruim terras op toplocatie in het centrum van Schulen (Herk-de-Stad). Verkoop onder registratierechten!
Dit triplex appartement maakt deel uit van de totaalrenovatie van het Oude Gemeentehuis en heeft een bewoonbare oppervlakte van 170m² met volgende indeling:
Gelijkvloers : private inkom aan de linkerzijde van het gebouw met inkomhal, voorzien van technische ruimte.
1e verdiep : hal met gastentoilet, lichtrijke leefruimte met zithoek, eetplaats enkwalitatief uitgeruste keuken met ontbijthoek en naastliggend een ruime berging. Vanuit de leefruimte heb je toegang tot een prachtig terras met ideale zuidelijke oriëntatie.
2e verdiep : nachthal, badkamer met inloopdouche, toilet en dubbel lavabomeubel alsook 2 ruime slaapkamers waarvan één met inbouwkasten.
Vooraan het gebouw vinden we 2 autostaanplaatsen met de voorzieningen voor een laadpaal en een private tuin-en fietsenberging.
Het appartement kent een fantastische ligging in het centrum van Schulen, op wandelafstand van bakker, horeca, openbaar vervoer, ... Geniet van het groen en de rust aan het Schulensmeer.

Neem contact op