Appartement te koop

* 375000€

2 slaapkamers 128 vierkante meters

Immoweb code : 20165388
Immoweb code : 20165388
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
128 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

6% btw! Appartement met terras en parking in het centrum.

Luxueus nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers, inpandig zuid-west georiënteerd terras, privatieve kelderberging en autostaanplaats in een kleinschalig gebouw, op wandelafstand van het centrum van Herk-de-Stad. 6% btw mogelijk! 

Appartement 1.1 is gelegen op de 1e verdieping en heeft een bewoonbare oppervlakte van ruim 128,40m² . De indeling is als volgt: inkomhal met vestiaire, gastentoilet met handenwasser, open en lichtrijke leefruimte met zitruimte, eetplaats en leef-keuken met eiland, aansluitend is er een bergruimte voorzien. Vanuit de leefruimte heb je toegang tot het  inpandige terras van 9,62m² dat een ideale zuid-westelijke oriëntatie kent. Verder is er een nachthal met 2ruime slaapkamers waarvan één met dressing. Centraal is de badkamer met inloopdouche en dubbel lavabomeubel gelegen. Bij het appartement hoort een  autostaanplaats  achteraan het gebouw en een kelderberging die met de lift te bereiken is, beiden verplicht bij aan te kopen. 

Troeven: 
- Kleinschalig gebouw mét lift.
- Mooi appartement met goede indeling en zuid-west inpandig terras. 
- BEN appartement met E-peil 30 door oa warmtepomp en zonnepanelen. Geniet als koper van een lage energiefactuur en 5 jaar lang 50% korting op het KI.
- Ruime budgetten voor afwerking van keuken en badkamer naar eigen smaak.
- Beschikbaar bij akte. 

Residentie Harcke is opgericht op wandelafstand van het centrum van Herk-de-Stad.

Neem contact op