Appartement te koop

349000€

3 slaapkamers 158 vierkante meters

Immoweb code : 20039345
Immoweb code : 20039345

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
158 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Mooi appartement met 3 slpks, terras, tuintje en garage

Perfect onderhouden duplex-appartement met 3 slaapkamers, groot overdekt terras én zon-gericht tuintje met garage gelegen in het centrum van Herk de Stad.
Dit instapklaar appartement met een mooi interieur heeft een bewoonbare oppervlakte van 158m2 (volgens opgave EPC) en is als volgt ingedeeld:
Eerste verdieping : inkomhal, gastentoilet, ruime woonkamer met gashaard, moderne maatkeuken, praktische berging/wasplaats. Groot overdekt terras met zonnewering en een buitenberging (gasketel en sorteerplaats voor huisvuil).
Tweede verdieping: nachthal, toilet, sfeervolle badkamer (bad, douche en lavabomeubel), 2 slaapkamers en masterbedroom met dressing.
Gelijkvloers : bij deze woonsthoort een gelijkvloers, volledig omsloten tuintje. 
In de achterliggende garage kan men vlot 1 auto parkeren, de fietsen stallen en nog extra materiaal stockeren op de zolderruimte.
Troeven:
*energie-zuinig appartement: EPC label A
*conforme elektrische installatie tot 2045
*asbestveilig
*inbouwkasten op 2 van de 3 slaapkamers
*zonnewering 
Het appartement kent absoluut een topligging; in het centrum van Herk-de-Stad op wandelafstand van winkels, horeca, openbaar vervoer, ... Verkeerstechnisch eveneens een vlotte verbinding naar Diest en Hasselt alsook de op- en afritten van de E313 en E314.

Neem contact op