Appartement te koop

288000€

2 slaapkamers 95 vierkante meters

Immoweb code : 20005510
Immoweb code : 20005510

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
95 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Energiezuinige duplex met 2 slpkrs in Heist-op-den-Berg

Op een uitstekende locatie te Heist-op-den-Berg bevindt zich dit energiezuinig duplex appartement met 2 slaapkamers en ruim terras. U geniet hier van een uitstekende ligging nabij het centrum van Heist-op-den-Berg, en tegelijk op wandelafstand van winkels, scholen, het openbaar vervoer en drank-en eetgelegenheden.

We betreden het duplex appartement op de eerste verdieping via de inkomhal met apart toilet. De ruime leefruimte geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen. Deze leefruimte kunt u inrichten met een gezellige zithoek en aparte eetplaats. Hier is de open keuken mooi geïntegreerd in het geheel en voorzien van kwalitatieve toestellen. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich een ruime, praktische berging. De hal geeft ons verder toegang tot een eerste slaapkamer. Via de nachthal bereiken we de tweede verdieping de welke is voorzien van een tweede slaapkamer alsook een badkamer die is uitgerust met dubbele lavabo, toilet, ligbad en douche. Tot slot beschikt het appartement nog over een ruim terras waarop u kan genieten van het mooie weer. De elektriciteit is conform en de EPC bedraagt slechts 109.

Dit is een mooie opportuniteit als u op zoek bent naar een energiezuinig duplex appartement met 2 slaapkamers. Contacteer ons voor meer informatie op 0479/47.09.61 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be . 

Bijzonderheden:
- 2 slaapkamers
- EPC slechts 109
- Uitstekende ligging

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op