Appartement te koop

1 slaapkamer 69 vierkante meters

Immoweb code : 10146931
Immoweb code : 10146931

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
69 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloers appartement met 1 slaapkamers en terras

Verrassend en uniek wonen in Heist-op-den-Berg...Residentie Stationsstraat Heist-op-den-Berg
Vlakbij het centrum van Heist-op-den-Berg, tussen de Stationsstraat en de Spoorwegstraat, ontwikkelt Group Deneve Residentie Stationsstraat Heist-op-den-Berg, een project voor jong en oud, met 20 appartementen voorzien van 1 of 2 slaapkamers.
Residentie Stationsstraat Heist-op-den-Berg bestaat uit 2 deelgebouwen voorzien van een mooi aangelegde tuin. Het gebouw voorziet in 26 ondergrondse parkeerplaatsen en bergingen en er wordt ingezet op een optimale toegankelijkheid (mindervalide parkings, rolstoelvriendelijke doorgangen doorheen de appartementen en de gemene delen). Residentie Stationsstraat Heist-op-den-Berg biedt u de perfecte verbinding met het openbaar vervoer. Bovendien is het centrum van Heist-op-den-Berg bereikbaar op wandelafstand. Grote raampartijen brengen het zonlicht volop binnen in deze appartementen. Samen met de hedendaagse, stijlvolle omgeving zorgen ze voor een ontspannen en ruimtelijk gevoel. De grote 'living outdoor' terrassen bieden bovendien een prachtig zicht op de site. Een bijzonder spel tussen binnen en buiten!

Contacteer ons om de verschillende mogelijkheden te bekijken! Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223 Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op