Appartement te koop

2 slaapkamers 84 vierkante meters

Immoweb code : 20063536
Immoweb code : 20063536

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
84 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Ruim vakantie-appartement met frontaal zeezicht in Heist-...

Wenst u te genieten van het ultieme zee-gevoel vanuit uw zetel, zoekt u een interessant vakantie-verhuurappartement aan de kust van Knokke-Heist, of bent u eerder op zoek naar een rustig 2de-verblijf dan is dit appartement iets voor u! Gelegen op de Zeedijk van Heist-aan-Zee, vlakbij de Delhaize, het centrum van Heist en verschillende winkels, biedt dit appartement alles wat men wensen kan. In dit gebouw werden onlangs de voorgevel, dak en ramen (voorzijde) reeds vernieuwd. De locatie biedt u een zee aan voordelen, gezellig kuieren op de Dijk, genieten op strand aan een strandcabine of strandbar, fietsen naar Knokke of Zeebrugge; ideaal als familie appartement of als vakantie verhuring met goed rendement!

Het appartement beschikt over een ruime leefruimte  van 32 m2, keuken, aparte eethoek, berging, badkamer met ligbad, apart toilet, nachthal en 2 slaapkamers. 
Private kelderberging en gemeenschappelijk fietsenlokaal aanwezig in de residentie. Het beschikt over een goede verbinding met uitvalswegen richting Brugge, Gent en Antwerpen. 
Meer info of een bezoek? Contacteer Dream Estate by Immo Colpin via 050 51 70 51.

Renovatieplicht: nee

Neem contact op