Appartement te koop

430000€

2 slaapkamers 98 vierkante meters

Immoweb code : 20059089
Immoweb code : 20059089

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
98 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 23/07/2024
Verdieping : 3

Omschrijving

Gezellig doorloop appartement op centrale ligging in Heis...

Dit charmante en recent 2-slaapkamer appartement is gelegen op centrale locatie te Heist-aan-Zee. Met 2 terrassen om van de buitenlucht te genieten, is dit eigendom ideaal voor wie op zoek is naar een tweede verblijf aan de kust. De residentie werd gebouwd in 2013, wat betekent dat het modern comfort biedt en goed onderhouden is. Het EPC label is zeer goed: A (score: 60) en de elektrische keuring is conform.
Indeling: Ruime woonkamer met zithoek, zitbank en aparte eetruimte. Halfopen keuken, 2 ruime, volwaardige slaapkamers beiden mogelijk om een dubbel bed te plaatsen en uitgevend op een achterliggend zonneterras. 1 slaapkamer werd als dressing ingedeeld. 1 badkamer met lavabo en een ligbad, 1 douchekamer met apart gastentoilet en vestiaire. Het heeft een open zicht op het recent vernieuwd pleintje 'De Bolle' met gezellige eetgelegenheden. De algemene delen in het gebouw zijn perfect onderhouden (inkomhal, kelder en fietsenberging). Het is een aangename kleinschalige residentie. U heeft een grote kelderberging beneden in het gebouw en voldoende ruimte om uw fietsen te stallen in de fietsenberging.

De ligging van dit appartement is gunstig, dicht bij alle voorzieningen en de prachtige kustlijn. Of je nu op zoek bent naar een plekje om te ontspannen met uw gezin of familie tijdens vakanties of een investering voor jaar-verhuring, dit appartement biedt tal van mogelijkheden. Een 2 slaapkamerappartement, gemakkelijk in onderhoud en perfect voor die...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op