Appartement te koop

445000€

2 slaapkamers 186 vierkante meters

Immoweb code : 20064050
Immoweb code : 20064050

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
186 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Zeer ruim app met dubbel terras vlakbij Hasselt centrum

Dit prachtig en energiezuinig appartement, met een royale bewoonbare oppervlakte van circa 170 m², bevindt zich op de derde verdieping van de exclusieve residentie "Plaza France". Gelegen in een rustige, doodlopende straat omringd door groen, biedt deze woning de perfecte balans tussen serene rust en nabijheid van het bruisende stadscentrum.

Bij binnenkomst in de ruime inkomhal ervaar je meteen het gevoel van luxe. De lichte en ruime woonkamer is ideaal ingedeeld in een gezellige zithoek, riante eetkamer en een praktische bureauruimte. De keuken grenst aan de berging en wasplaats. Met verder twee ruime slaapkamers, een apart toilet en een ruime badkamer voorzien van zowel een douche alseen ligbad, biedt dit appartement alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen.
De twee riante terrassen van elk 19 m² zijn een ware toevoeging. Geniet van de zon op elk moment van de dag en bewonder het prachtige uitzicht over het park vanaf het terras aan de voorzijde.
Extra opslagruimte is te vinden in de ruime kelderberging met elektriciteitsaansluiting. Voor extra gemak is er een garagebox, die verplicht mee aan te kopen is voor € 25.000,-.

Het Anne Frankplein, gelegen tussen de kleine en grote ring van Hasselt, biedt een perfecte woonlocatie. Je woont op wandelafstand van het stadscentrum, terwijl je toch geniet van een exclusieve en rustige omgeving. Daarnaast loopt er een mooie fietsroute direct achter het plein en is het st

Neem contact op