Appartement te koop

* 359750€

2 slaapkamers 80 vierkante meters

Immoweb code : 20119635
Immoweb code : 20119635
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
80 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

1 ste verdieping app met 2 terrassen + autostaanplaats

Residentie Lalo bestaat uit 5 nieuwbouwapp. met ruime terrassen, privé-tuinen, autostaanplaats en als extra een loods van 65m2 (88000€). Het gebouw heeft een toplocatie in het centrum van Haaltert.
De appartementen worden afgewerkt met kwalitatieve materialen. De energiezuinige units hebben een verwarming met warmtepomp en zonnepanelen.
Er zijn 8 autostaanplaatsen ter beschikking, alsook een loods van 65m2. Dit geeft een meerwaarde voor een eventuele zelfstandige. Achteraan is een zonnige tuin(321m2).
Alle app. hebben een afzonderlijk toilet, berging, badkamer met inloopdouche en ligbad, 2 slaapkamers en open keuken met grote leefruimte, die aansluit op het terras.
Op het gelijkvloers is de gemeenschappelijke inkomhal met lift, trap en 2 appartementen. Deze hebben beide een terras, die overgaan in 2 privé-tuinen.
Op de eerste verdieping zijn 2 appartementen met een groot terras. Hier bevindt zich het grootste verblijf met ook vooraan een terras aan de slaapkamers.
Op de 2de verdieping is een luxe penthouse met zowel voor-als achteraan een terras. Dit is werkelijk een parel voor iedereen.
De penthouse, heeft een leefruimte over de volledige diepte van het gebouw. Men kan de ganse dag genieten van een plekje in de zon op 1 van de terrassen.
Hier is het heerlijk vertoeven! Ook winkels zijn zéér kortbij, net zoals alle zorgverlening, scholen, openbaar vervoer en niet te vergeten de landelijke omgeving.
As extra troef is er de mogelijkheid voor aankoop aan 6% BTW.

Dit pand maakt deel uit van het project Residentie Lalo met loods (65m2)

Neem contact op