Appartement te koop

* 338000€

2 slaapkamers 102 vierkante meters

Immoweb code : 11480513
Immoweb code : 11480513
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
102 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloers nieuwbouwappartement

Dit prachtig gelijkvloers appartement voorziet in een inkomhal, een lichtrijke leefruimte met open, volledig geïnstalleerde keuken, twee slaapkamers, een badkamer met douche en lavabomeubel, een berging, een apart toilet en een privatief overdekt terras.

Dit hoogwaardig afgewerkt nieuwbouwproject is centraal gelegen, tussen de woonkernen van Grobbendonk, Herenthout, Nijlen en Herentals. Op wandelafstand treft u alle faciliteiten, onder meer winkels, grootwarenhuizen, een school en openbaar vervoer. Op het woonproject wordt ook een bistro geopend.
Van hieruit heeft u een uitstekende verbinding met de E313/E34/E17 richting Antwerpen, Hasselt, enzovoort.

Residentie De Lindenpoort omvat 19 appartementen, verdeeld over twee gekoppelde gebouwen. Er wordt bijzondere aandacht besteed aan een stijlvolle architectuur, groene elementen (onder meer lindenbomen aan de straatkant en het groen zonneterras van de bistro) en functionaliteit.

Alle appartementen beschikken over een ruime, zongerichte terrassen. Als koper heeft u inspraak in de afwerking van uw appartement. U heeft ook de mogelijkheid om een ondergrondse autostaanplaats en berging aan te kopen.

Er wordt ecologisch gebouwd, met een doorgedreven thermische en akoestische isolatie, zonnepanelen, vloerverwarming met lucht/water warmtepomp, een geautomatiseerd ventilatiesysteem (systeem D) en super-isolerende beglazing. Het project is bijna-energieneutraal (E-peil van maximum E30), waardoor u een korting kan genieten van 50% ge

Neem contact op