Appartement te koop

* 402706€

3 slaapkamers 121 vierkante meters

Immoweb code : 20277033
Immoweb code : 20277033
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
121 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Stijlvol wonen in rust en comfort

Geniet nu nog van het verlaagde BTW-tarief van 6% en bespaar 52.868 EUR!

Dit ruime en moderne appartement is perfect voor wie op zoek is naar een combinatie van comfort, hedendaagse technieken en een rustige ligging. Gelegen in een residentiële omgeving, biedt dit appartement alle faciliteiten die je nodig hebt om in alle rust te genieten.

Bij binnenkomst kom je in de r uime woonkamer. de grote raampartijen bieden veel lichtinval. Aansluitend bevindt zich een keuken die volledig uitgerust is met moderne apparatuur. De vloerverwarming zorgt voor een aangename warmte.

Het appartement beschikt over drie slaapkamers  die je naar eigen smaak kunt inrichten. Er is een terras van 8 m², waar je heerlijk kunt genieten van de zuidelijke oriëntatie . De moderne badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en strakke afwerking. Voor extra comfort zijn er 2 bergruimtes.

Het gebouw is uitgerust met de nieuwste technieken zoals een warmtepomp, een ventilatiesysteem en een EPC van slechts 21, wat de energiezuinigheid onderstreept. 

Dit appartement is ideaal voor wie op zoek is naar een woning in een rustige, groene omgeving, zonder in te boeten op modern wooncomfort en stijl.

Aankoop autostaanplaats mogelijk! 

Mis deze kans niet om jouw droomwoning te bezichtigen!
Neem contact op voor meer informatie of e

Neem contact op