Appartement te koop

* 679132€

3 slaapkamers 228 vierkante meters

Immoweb code : 20167091
Immoweb code : 20167091
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
228 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 22/09/2024
Verdieping : 3

Omschrijving

Luxe nieuwbouw appart. met 3 slp, parking + terras

Achter de beschermde voorzijde van een imposante notariswoning uit circa 1850 bevindt zich dit instapklaar nieuwbouw luxe-appartement, aan te kopen aan 6% btw. 

De lift geeft direct toegang tot de inkomhal van dit appartement van waaruit uit toegang heeft tot de woonruimte ( met parketvloer) + open keuken voorzien van alle hedendaags comfort. Ter info : Op de foto is het werkblad van de keuken nog niet geplaatst maar dit zal bij oplevering in sept 2024 zeker nog gebeuren. 
De grote raampartijen geven u toegang tot het ruime zuidwest gericht (deels overdekt) terras, wat rust en ruimte uitstraalt. 

De centrale inkomhal geeft toegang tot het gastentoilet, berging/washok en de slaapkamers. Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich een twee-persoonsslaapkamer met dressing, badkamer en eigen terras.  Verder nog twee  lichtrijke slaapkamers en een tweede badkamer. 

Interesse in een bezoek aan dit uniek, instapklaar en afgewerkt project? 
Bel 0475/36 12 52 of mail [email protected]. U ontvangt dan van ons alle bijkomende info . In de vermelde prijs zijn naast ingerichte keuken, vloeren, parket , badkamers, ook berging en autostaanplaats inbegrepen. 
Vermelde prijs is exclusief registratierechten en BTW (6% mogelijk mits eerste aankoop). Totaalprijs, detailplannen e.d. zijn beschikbaar op aanvraag

Dit pand maakt deel uit van het project Project Residence

Neem contact op