Appartement te koop

599000€

4 slaapkamers 150 vierkante meters

Immoweb code : 20178597
Immoweb code : 20178597

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
150 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Lichtrijk gerenoveerd appartement met zicht op het Sint-Ann

Dit gerenoveerd appartement met een bewoonbare oppervlakte van 150 m² is gelegen in het centrum van Gent te Sint-Annaplein, een park met veel groen en bijhorende grote bomen. Naast het zicht op het groen vanuit het appartement heeft deze locatie als bijkomende troef een vlotte verbinding naar alle invalswegen.

Het appartement beschikt liefst over vier slaapkamers en twee badkamers. De ene badkamer is voorzien van een inloopdouche, terwijl de andere badkamer voorzien is van een ligbad. Via twee van de vier slaapkamers heeft men toegang tot een balkon/terras, waar het zalig vertoeven is in de zon. De nachthal biedt tevens toegang tot de zeer lichtrijke leefruimte met aansluitend een open keuken met prachtige afwerking. Deze is voorzien van alle hedendaagse apparatuur en biedt dus al het nodige comfort voor zijn toekomstige bewoners. De keuze van de duurzame materialen en elegante elementen vormen een mooi esthetisch geheel.

Er is een mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse garagebox, wat zeker een meerwaarde biedt in het stadscentrum.

Kortom een echte parel in het centrum van Gent waar de woon- en levenskwaliteit centraal staat met een vlotte verbinding.

Neem contact op