Appartement te koop

* 250000€

1 slaapkamer 59 vierkante meters

Immoweb code : 20176649
Immoweb code : 20176649
*exclusief belastingen

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
59 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Appartement in Gent met 1 slaapkamer

Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft een oppervlakte van 58,7 m² met een zuidwest gericht terras van 10,2 m². Via de inkomhal heeft u toegang tot een lichtrijke leefruimte met een open keuken, een eetplaats en een praktische berging. Verder vindt u er een ruime slaapkamer en een badkamer uitgerust met een inloopdouche, een lavabo en een toilet. 
​​​​​​
Het appartement bevindt zich in de laatste fase van Bloei bestaande uit 2 kleinschalige gebouwen genesteld in een groene setting voor het Vossenbos en achter het nieuwe park. De appartementen worden gekenmerkt door hun concurrentieel prijsniveau en hun sterke ligging op 7 min fietsen van het station Gent-Sint-Pieters en op 5 min wandelen van de tramhalte lijn 1. Bovendien is er voor ieder appartement een ondergrondse parkeerplaats voorzien, vlot bereikbaar via de lift, met voldoende vermogen om voor iedere wagen elektrisch op te laden.

Bewoners van Bloei kunnen genieten van een hoog-efficiënte warmtepomp in combinatie met PV-panelen en een sterke akoestische en thermische isolatie, resulterend in een E-peil lager dan E30. Vloerverwarming is er de standaard. 

Bloei vormt een ideale uitvalsbasis aan de rand van The Loop, omringd door groen en biedt uitstekende verbindingen via de E40, R4 en E17.

Benieuwd naar de betaalbare appartementen in Bloei? Een vrijblijvende afspraak kan via [email protected] of 09 225 25 24. 

Renovatieplicht: nee

Dit pand maakt deel uit van het project Bloei Fase II

Neem contact op