Appartement te koop

269000€

2 slaapkamers 101 vierkante meters

Immoweb code : 20016277
Immoweb code : 20016277

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
101 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

RECENT EN RUIM DUPLEX-APPARTEMENT VAN 101M² IN GENK MET 2...

RECENT EN RUIM DUPLEX-APPARTEMENT VAN 101M² IN GENK MET 2 RUIME SLPK'S EN AIRCO

Ontdek dit recente appartement op een zeer centrale en strategische ligging in Genk. Centraal gelegen, op de Emiel van Dorenlaan ter hoogte van huisnummer 2 vindt u dit knappe appartementsgebouw terug.
Het appartement maakt deel uit van het recente project "Emiel" en bestaat uit een kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit 17 appartementen en staat gekend voor haar kwaliteit en knappe architectuur dewelke een gekend gezicht zijn in de buurt.

Het appartement zelf werd in 2020 gebouw en is perfect instapklaar dankzij de recentheid en het goede onderhoud. Dankzij de hoekligging en grote raampartijen creëert het appartement een open en lichtrijk gevoel voor haar bewoner. Een gezellig, open en energiezuinig zijn andere kernwoorden bij dit appartement. Verder zijn er twee ruime slaapkamers en is er een zolderverdieping ter extra stockage waardoor er aan bergruimte geen gebrek is.

De ligging is zeer gunstig. Dankzij de centrale uitvalbasis en de vlotte verbindingswegen zowel van snelwegen als direct verbindingen zijn de omliggende gemeenten en steden vlot bereikbaar. En ideale uitvalbasis met alle voorzieningen in de nabije omgeving terug te vinden en in goede verbinding met alle omliggende locaties.

De indeling is als volgt: een gemeenschappelijke inkomhal aan de straatzijde met trappenhal (geen lift aanwezig) naar de eerste verdieping. Deze trappenhal is slechts toe...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op