Appartement te koop

272500€

3 slaapkamers

Immoweb code : 20126651
Immoweb code : 20126651

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
Verdieping : 1

Omschrijving

Prachtig duplex appartement te koop in centrum Geluwe

Dit instapklare appartement combineert luxe, ruimte en comfort in het centrum van Geluwe. Het pand valt op door zijn lichtrijke inrichting, hoogwaardige afwerking en praktische indeling over twee verdiepingen.

Binnenkomen doen we via de private inkomhal met een trappenhal naar de eerste verdieping . 

De ruime woonkamer, met grote raampartijen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, vormt het centrale punt van het appartement. Aansluitend bevindt zich de moderne open keuken, volledig uitgerust met hoogwaardige toestellen en een strak design, wat zowel werkcomfort als voldoende opbergruimte biedt. Naast de keuken ligt een handige bergruimte.

Op deze verdieping bevindt zich ook een veelzijdige kamer die dienst kan doen als slaapkamer, bureau of praktijkruimte. Dankzij de mogelijkheid om deze ruimte af te sluiten van de rest van het appartement, is het perfect voor wie werk en privé gescheiden wil houden. Verder is er nog een apart toilet voorzien in de gang.

Vanuit zowel de leefruimte als de eerste slaapkamer hebben we toegang tot het zongerichte terras aan de achterzijde van het pand.

Op de tweede verdieping zijn er nog twee volwaardige slaapkamers. Vanuit een van de twee slaapkamers krijgen we toegang tot het tweede terras aan de voorzijde van het gebouw. De stijlvolle badkamer is uitgerust met een inloopdouche en wastafel. Daarnaast is er een aparte wasruimte voorzien.

Contacteer Door via [email protected] voor een bezoek ter plaatse!

Neem contact op