Appartement te koop

165000€

1 slaapkamer 71 vierkante meters

Immoweb code : 20066054
Immoweb code : 20066054

Overzicht

1 slaapkamer
71 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Instapklaar appartement (71 m²) met 1 slaapkamer in Edegem.

Het pand is gelegen in een rustige woonwijk op wandelafstand van Fort V. Je geraakt hier vlot met bus, tram en trein en ook met de wagen geniet je van een goede verbinding tot verschillende verbindingswegen en de snelweg.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een gebouw van 2 hoog. Dankzij de kleinschaligheid zijn er geen vaste kosten. Het appartement is goed onderhouden en is instapklaar. De elektriciteit is conform. Momenteel is het verhuurd aan €600/maand wat zorgt voor een stabiel rendement van ca. 4%. Je komt binnen in de woonkamer (30 m²) met achteraan aansluitend de keuken (9 m²) met basisuitrusting. Vooraan bevindt zich de slaapkamer van 12 m², die van veel lichtinval geniet dankzij de 2 raampartijen. De badkamer (10 m²) is gelegen aan de achterzijde en beschikt over een ligbad/douche, lavabomeubel en wc. Ook is er nog een aparte berging (2 m²) aanwezig in het appartement.

Bewoonbare opp. 71 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Neem contact op