Appartement te koop

247500€

2 slaapkamers 87 vierkante meters

Immoweb code : 20044136
Immoweb code : 20044136

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
87 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Super leuk appartement (87m²) met 2 slpks centrum Edegem

Dit super lichtrijke appartement is gelegen pal in het centrum van Edegem in de Doelveldstraat. Op enkele meters van de voordeur bevinden zich lokale winkels, supermarkten en openbaar vervoer.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig gebouw met 3 appartementen. Het gebouw ligt op een hoek en heeft veel ramen waardoor de zon prachtig binnenvalt in de leefruimte. Het appartement is zo'n 87m² groot, heeft twee ruime slaapkamers en een super grote badkamer. Deze werd samen met de keuken recent gerenoveerd.

Indeling
- zeer ruime inkomhal
- vestiaire of berging
- terrasje
- lichtrijke woonkamer en eetkamer
- geïnstalleerde keuken
- slaapkamer 1
- slaapkamer 2
- badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele lavabo, toilet en aansluiting wasmachine/droogkast (bereikbaar via slaapkamer)
- kelder

Algemeen gebouw
- gang is net geschilderd
- gemeenschappelijke verwarming (2022)

Troeven
- top locatie in centrum Edegem
- super veel lichtinval
- conforme elektriciteit
- klein gebouw

Ben jij geïnteresseerd in dit appartement te koop in centrum Edegem, ben je op zoek naar ander vastgoed of wens je de waarde van jouw eigendom te kennen? Dan ben je bij BOLT immo aan het juiste adres! Wij helpen jou graag verder. Weet dat wij u met plezier helpen voor een vrijblijvende (EN GRATIS!) SCHATTING, mét tips en advies. U kan ons contacteren op het nummer 03 568 68 06 of langskomen in onze ka

Neem contact op