Appartement te koop

299000€

2 slaapkamers

Immoweb code : 20220997
Immoweb code : 20220997

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
Verdieping : 2
Virtueel bezoek

Omschrijving

Instapklaar appartement op toplocatie

Welkom in dit prachtige, bijna gloednieuwe appartement, gebouwd in 2021, dat met zijn moderne voorzieningen en doordachte indeling alles biedt wat u zoekt in een woning. Met een oppervlakte van net geen 100 vierkante meter en een indrukwekkend e-peil van 38, geniet u hier van een energiezuinige en comfortabele woonervaring.

Het appartement is voorzien van vloerverwarming en dubbele beglazing met aluminium profiel, wat zorgt voor een aangename temperatuur en een optimale energie-efficiëntie. De leefruimte is ruim en baadt in het licht dankzij de grote ramen. De open keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige Smeg-apparatuur. Bovendien is er een jaar geleden een moderne airco zonder buitenunit geïnstalleerd, wat zorgt voor een aangenaam binnenklimaat, zelfs op de warmste dagen. De airco kan zowel verwarmen, verkoelen als filteren. Bovendien is er in het appartement een ventilatie voorzien. 

Recentelijk is het hele appartement nog geverfd, dus het is werkelijk instapklaar.
Verder beschikt u over een gezamenlijke tuin waar u kunt genieten van de buitenlucht, indien het zuidelijk gerichte terras niet volstaat.  Met twee slaapkamers is er voldoende ruimte voor een jong gezin, een koppel of zelfs als investering voor de verhuurmarkt.

Dit appartement is gelegen in Vilveld 3, een rustige en aangename buurt. Het station van Diepenbeek bevindt zich op wandelafstand, wat perfect is voor wie vaak met de trein reist. U hoeft zich echter g...
Renovatieplicht: NOT_APPLICABLE

Neem contact op