Appartement te koop

249000€

2 slaapkamers 89 vierkante meters

Immoweb code : 20277067
Immoweb code : 20277067

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
89 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Instapklaar appartement op toplocatie in Deurne-Zuid

Instapklaar appartement op toplocatie te Deurne-Zuid nabij het Boelaerpark.

Dit gerenoveerde appartement, gelegen op de Boekenberglei in Deurne-Zuid, biedt u een combinatie van modern comfort en een uitstekende ligging. De locatie is centraal: in het hart van Deurne-Zuid, , vlakbij winkels, scholen, parken en openbaar vervoer. Bovendien biedt de nabijheid van het Boekenbergpark en het Boelaerpark tal van recreatiemogelijkheden voor sportievelingen en natuurliefhebbers. Met zijn twee ruime slaapkamers is dit appartement ideaal voor wie op zoek is naar een rustig en gezellig thuis, vlakbij alle voorzieningen.
Bij het betreden van het appartement valt meteen de mooie open keuken op, perfect geïntegreerd in de leefruimte. De keuken is modern afgewerkt en beschikt over allemaal nieuwe toestellen van maart 2024, ideaal voor wie houdt van koken en gezellig samen zijn.
Aan de voor-en achterzijde van het appartement vindt u twee gezellige terrassen, waar u zowel 's ochtends als 's avonds kunt genieten van de buitenlucht. Zo is het terras aan de voorkant van het gebouw gericht naar het zuiden. De badkamer is netjes gerenoveerd en beschikt over een douche, met het toilet apart voor extra gemak.
Een individuele garagebox is optioneel mee aan te kopen (€24.000).
Bijzonderheden:
+ Elektriciteit is conform
+ Overal dubbele beglazing aanwezig met vliegenramen
+ Individuele condenstatieketel op gas (2021)
+ Vermelde afmetingen/oppervlaktes zijn indicatief

Neem contact op