Appartement te koop

219000€

2 slaapkamers 88 vierkante meters

Immoweb code : 20184024
Immoweb code : 20184024

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
88 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Appartement te koop op een TOPlocatie in Deurne!

Appartement te koop op een TOPlocatie in Deurne! 

Dit goed onderhouden appartement bevindt zich in de August Van De Wielelei 320 te Deurne.

Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping en beschikt over een ruime inkomhal. De inkomhal geeft toegang tot alle ruimtes in het appartement en is voorzien van ingemaakte kasten. 

De leefruimte heeft een oppervlakte van 30,50 m² en is voorzien van een laminaatvloer. Het geniet van veel natuurlijke lichtinval en geeft toegang tot de keuken. De keuken is geïntegreerd in de leefruimte en geeft een open, toch gescheiden, gevoel. De keuken heeft een tegelvloer en beschikt over alle nodige voorzieningen zoals een dubbele spoelbak met verlek, microgolfoven, keramisch vuur, dampkap, koelkast en vriezer. Aansluitend bevindt zich de technische ruimte dewelke voorzien is van aansluiting voor wasmachine en droogkast. 

De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een bad met douchefunctie. Alsook is hier een lavabo aanwezig. 
De eerste slaapkamer heeft een oppervlakte van 15 m² en beschikt over een laminaatvloer. De tweede slaapkamer heeft een oppervlakte van 10,50 m² en is ook voorzien van een laminaatvloer. 

Tot slot bevindt zich achteraan het appartement een aangenaam terras van 5,50 m² dat zuid georiënteerd is. Hier kan u op alle momenten van de dag genieten van de zon. Er is ook de mogelijkheid om vlakbij 1 of 2 autostaanplaatsen aan te huren aan 55€ per staanplaats. Ideaal voor wagens, brommers of...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op