Appartement te koop

465000€

3 slaapkamers 132 vierkante meters

Immoweb code : 20153586
Immoweb code : 20153586

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
132 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 6

Omschrijving

Gemeubeld appartement

Ruim en modern appartement met 3 slaapkamers (132m2) in het hart van DE PANNE

Ontdek dit prachtig gerenoveerd appartement met drie slaapkamers en één badkamer, gelegen in het levendige centrum van DE PANNE. Met een bewoonbare oppervlakte van 132m² biedt dit appartement een perfecte combinatie van comfort en stijl.

Bij het betreden van het appartement wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal met vestiaire met aangrenzend een woonkamer met ruime glaspartijen, die zorgen voor veel natuurlijk licht en een panoramisch uitzicht op de stad. De open indeling van de woonkamer en de eetkamer creëert een gevoel van ruimte en lichtheid, ideaal voor gezellige avonden met familie en vrienden.

De moderne keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur en stijlvolle afwerkingen, wat zorgt voor een perfecte plek om heerlijke maaltijden te bereiden. De zwarte marmeren achterwand en de strakke witte kasten geven de keuken een luxe uitstraling.

Het appartement beschikt over drie ruime slaapkamers, voorzien van alle comfort. De badkamer is uitgerust met moderne voorzieningen in hoogwaardige afwerking, wat zorgt voor een ontspannen en een luxeuse sfeer.

Hoewel het appartement geen eigen garage heeft, is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt, en dankzij de centrale ligging zijn alle voorzieningen, winkels en openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar.

Dit appartement biedt een unieke kans om te wonen in het centrum van DE PANNE, met alle comfo

Neem contact op