Appartement te koop

149000€

39 vierkante meters

Immoweb code : 20061211
Immoweb code : 20061211

Overzicht

1 badkamer
39 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Bemeubelde & instapklare studio te koop in centrum De Haan!

Deze mooie, bemeubelde studio bevindt zich in de residentie 'Ter Groene Dreve', vlakbij het centrum en het bos van De Haan. Alle nodige voorzieningen zoals winkels, bakkers en restaurants bevinden zich op slechts 10 minuten wandelen. Gebouwd in 2001, biedt de studio een bewoonbare oppervlakte van 39 m². Er is tevens een lift aanwezig in de residentie, wat ervoor zorgt dat ze studio zeer toegankelijk is.

De studio is ingedeeld met een ruime woonkamer, open keuken, aparte berging, praktische inkomhal en een badkamer met lavabomeubel en ligbad. In de woonkamer is een uitklapbaar bed voorzien. De ramen zijn van PVC en hebben dubbel glas, wat zorgt voor goede isolatie. De studio wordt verwarmd aan de hand elektrische accumulatie. De EPC-waarde is 371 kWh/m² per jaar, wat betekent dat er geen renovatieplicht is.

Daarnaast beschikt de studio over een terras, waar je kan genieten van de zon in de namiddag.
Er is ook de mogelijkheid om een ruime garage aan te kopen met een oppervlakte van maar liefst 20,87 m². De garage bevindt zich in een ondergronds garagecomplex.

De studio wordt aangeboden met een richtprijs. Ieder bod hoger of lager dan deze richtprijs wordt overgemaakt aan de eigenaars, die al dan niet het bod kunnen aanvaarden.

EPC: 371 kWh/m² per jaar, (Vg, Wg, Gvkr, Gvv, Gmo)

Neem contact op