Appartement te koop

* 250000€

2 slaapkamers 93 vierkante meters

Immoweb code : 20071362
Immoweb code : 20071362
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
93 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/12/2025
Verdieping : 0

Omschrijving

Luxe appartement met 2 slaapkamers in Crisnée

L'immobilière de MARNEFFE biedt 10 flats met 2 slaapkamers en 2 duplex flats met 3 slaapkamers met terras of balkon. Nieuwe appartementen in een luxe gebouw van 2 verdiepingen met een moderne architectuurstijl. Een eigentijds project, aangepast aan de huidige energienormen en behoeften.
Ideale ligging in Crisnée, vlakbij de E40 en alle voorzieningen. Ononderbroken uitzicht aan de achterkant over het platteland. Aangelegd terrein met bomen.
Dit appartement bevindt zich op de begane grond en bestaat uit 2 slaapkamers, een mooi, ideaal gelegen terras van 17m² en een aangename beboste tuin van 89m². De geadverteerde woonoppervlakte is 93m².
Carports, parkeerplaatsen en kelders beschikbaar (informatie en prijzen verkrijgbaar bij het agentschap). De oplevering is gepland voor eind 2025, zodat je zelf je tegels, Quickstep, deuren, keuken en badkamer kunt kiezen om je flat helemaal naar jouw smaak in te richten.
Kenmerken +++: isolatie met PEB aangekondigd A+, PVC ramen met dubbele beglazing, ingerichte keuken, inloopdouche, lucht/water warmtepomp, vloerverwarming, boiler via warmtepomp, 6 fotopanelen, VMC met dubbele doorstroming, lift, videofoon.
Verkoop onderworpen aan btw (6% btw onder bepaalde voorwaarden) en toepassing van de wet Breyne (betaling in termijnen).
Een volledig afgewerkt luxe appartement waar je alleen nog maar in hoeft te trekken!
Plannen en specificaties beschikbaar op onze website.
Voor meer informatie, bel 019 770 500 of bezoek https://www.immodemarneffe.be/f

Dit pand maakt deel uit van het project Résidence Goya

Neem contact op